Tuesday, April 08, 2008

tade tenage..

hehehehehe..
wahai kawan² sekalian alam..
bukan gua tanak apdet..(ari² gua nak apdet beb..)
bukan gua tade idea..(gua ada byk mende nak cite..)
bukan gua suke² bia blog gua ada sawang..(eh, dah bersawang ke??)
tapi...
gua tade masa!!!
haihhhhhh...

lately keje gua menimbun..
sume nak kene siapkan ujung bulan nih..
gua ada 2 tangan jek..ngan 1 otak yang lom nak benti berpikir..
tangan tu laa nak menaip..otak tu laa nak tolong cari idea ape yang gua nak taip..
tangan tu laa nak drive keta..otak tu laa yang ligat cari jalan mane tak jem..
tangan tu laa nak makan..otak tu laa tolong remind "jangan mkn byk sangat..nanti gemuk.."

bile otak tak benti pikir, satu badan jadi penat..
tmbh plak lg ngan kepenatan ulang alik rawang-subang USJ..
ulang alik tu leh maaf lg..
yang ulang-alik-makan-masa-sejam-sengah-kadang²-2jam-nak-sampai-umah tu yang aku hangin..(dah boleh sampai ipoh dah aku!)
jem makin teruk..tah pesal..

asal ujan je mesti jem..
asal jem je mesti sbb ujan..
ke mungkin sbb keta makin byk?
atau mungkin sbb musim jem sedunia?
atau mungkin sbb aku dah tade tenage nak harung jem??
haihhhh penatnyeh!!!

nanti bile aku dah kurang penat, aku apdet sume² cite yg ade ye..
sementare tu, bia laa bersawang dulu.. :P

3 comments:

yanailyana said...

luahan perasaan insan yg bernama iera kui kui kui!!

Hana said...

meh duk hamburg ngan aku iera..x jem..lol :D

ann said...

makan la biskot tiger iera...