Thursday, December 16, 2010

happy 1st birthday, little gem!

farheen khalesya is turning 1!
happy birthday, little angel!

huhu hampir setahun aku tak update blog ni..huhu..
bz..sangat bz..
bz ngan keje..
bz ngan family..
bz ngan anak..
bz ngan diri sendiri..
mmg susah nak cari masa nak blogging cam dulu kala..
haihhh kesiannnn..

plan aku nak update every month, nak cite kan proses si kenit aku membesar..
tp plan tinggal kenangan!
mcm2 benda jadi..
nti laa klu aku rasa nak update, aku cite laa..
kalau tak, kite tgu laa lesya naik 2 tahun baru aku update ye..kehkehkeh..

btw, aku bersyukur mempunyai seorang anak yang tak susah nak jaga..
yang agak baran.. (ni ikut papa dia :P)
yang cerdik, cantik & suka berjalan.. (haa yang ni ikut mommy dia..ekekeke)
yang pandai amik ati orang lain.. (ni pun ikut mommy dia jugak ni..muahahaha)
yang sentiasa menceriakan orang lain dengan gelagat2 lucu nya..(hmm ni ikut papa dia! :D)
yang suka masuk bakul..(ni ikut mommy ke? eh takkk!! ni dia tak ikut sape2 :P hahaha sbb yang ni bukan 'masuk bakul angkat sendiri' tu.. yang ni sbb dia suka masuk bakul mainan dia..hahaha)

cinta hati mommy & papa,
semoga farheen khalesya tau jaga diri, dengar nasihat & hormat orang tua..
semoga anak mommy ni jadi insan berguna..
semoga anak papa ni berjaya dlm hidupnya..
insyaAllah :)

---- edited on 20/09/2012 -----

ok aku baru perasan yang aku tak letak ape2 gambar masa bday lesya..
tu pun sedar lps post entry bday khalef..adehh..
sorry sayang, mommy sangat2 busy..erghhh!!

tp mommy tebus balik ye..hehe..
 

:: banner ::
mommy adalah super excited masa buat banner ni..walaupun tade laa cantik mana..tp sbb hasil keje tangan sendiri kannn, rasa sangat puas hati!! hehe
(oh masa amik gmbr ni, dah lepas 2 minggu dr event tu..tu yang habis berminyak kat no 1 tu..kesan gam dari jelly sticker tu..)
 
 :: cake ::
mommy tempah khas..cari gmbr dan order..
sibbaik kak zai tu terer deco..
mmg mommy puas hati!

 :: kami ::
theme masa ni shocking pink & black..
hihi papa pun kene paksa pakai pink ok! 

 :: mommy & baby khalesya ::

nota kaki: lps ni nak check satu2 entry..mana takde gmbr kene cepat2 letak, untuk kenangan kemudian hari..hehehe..


3 comments:

intoxicated-catastrophe™ said...

lama betul nk tau pkembangan FK.. isk isk.. apa pun, meh mas AMINkan semua doa2 iera di atas... mudah2an FK jadi anak solehah :)

@tune® said...

kikiki,,,,,,smoga berjaya la nk update slaloo ye

:: iera :: said...

mas: hahaha skrg mmg susah sangat nak update..bersabarla ye..hihihi..

atune: rupanya masih lom dpt nak update slaloo :D