Friday, September 21, 2012

backdated entry 1: lesya's 2nd big event :)

nota kepala: 
ini adalah backdated entry kerana tuan tanah baru tersedar..
mungkin akan ada lg entry2 sebegini pada masa yang akan dtg bila tuan tanah tersedar2 byk lg rupanya yang dia keciciran..haram maklum.. =_='

ok aku baru perasan..(lagi..???)
entry for 2nd bday lesya pun takde!
aduhhh..
oihh cik puan ira, this blog should have been updated selaras dgn pembesaran anak2..camana boleh lupaa??? *dush dush*

all those memories..regardless sweet or vice versa, it should be captured!!
untuk kenangan ira..k.e.n.a.n.g.a.n!

oh ya, juga kepada blogger.com, jgn nak ngengada tutup2 mende alah ni ye..
byk luahan rasa hati & perasaan dlm ni..kalaulaaaa hilang semuaaaa...
nangis tak berlagu mak!
please..please..pleaseeeee dont!...hehehe..

ok ok..
berbalik pada cite birthday lesya..
event tu buat kat umah mama..
plan nak tiup lilin kol 3pm..sbb masa tu tetamu pun dah start ramai..
tp kol 2.30pm lesya dah ngantuk..
ngamuk2, bg susu, terus lena..

selalu tu bila bising2, cepat je dia terjaga..
tp tah nape aritu dia lena mcm seharian tak tido..
kol 3.15pm aku kejutkan dia..
memula nmpk mcm ok..
so start laa berkumpul dpn kek..
bila semua nyanyi "happy birthday..."
lesya terus menjerit sekuat hati..pastu mengamuk..
semua orang pun TERdiam..hahaha..

so bila dia dah reda sikit, try sekali lagi..
"happyyyyy....."
tak sempat habiskan satu line pun, dia terus ngamuk dan ngamuk..
last2, pujuk2 pun tanak, mommy & papa yang tiupkan lilin..
hmm bertuah punya budak!

2 tahun berturut2 dia ngamuk masa bday dia..hahaha..
takpe, next birthday kite buat kol 11 ye, sayang..
bangun2 tdo, mandi..dah fresh2 terus tiup lilin okeh? :))

:: banner ::
kali ni banner simple je :)

 deco yang simple juga..

 :: cake ::
juga customed order ngan kak zai..

 :: birthday girl yang moody ::
tu baru lps ngamuk tu..haha..
kali ni theme kaler merah u olls! 

muka excited dpt hadiah besar dr mommy & papa..

tadaaaa..
(ehem, sila abaikan keadaan sekeliling..muahaha..)


2 comments:

~♥ iella ♥~ said...

besornya adiah dia dpt..syok..syok..

:: iera :: said...

hahaha..lebih kpd mommy dia yang excited.. :D