Tuesday, August 19, 2008

idle with reason :P

hihi..last update was bulan lepas..
it has been a while, huh? hehehe..

pardon me for leaving it idle..
mana yang tau tu, korang pahamlaa nape kan..
mana yang kurang tau tu, sy agak bz kerana terlibat dlm kancah-penyediaan-diri-untuk-menukar-status.. :)

makanye, terpaksalaa korang tenung cite yang sama utk beberape ketike..
tapi takpe, since everything dah settled nih..
insyaAllah akan beta update blog ni dr masa ke masa ye..
thank you for your patience ye :)

5 comments:

missjaye said...

hihihihihi..tejebak dalam kancah.

chucky said...

weh,ko jadi raja 2 hari je,
ganti nama diri "beta" dah x leh pakai
puan iera

:: iera :: said...

jay: besar punya kancah..huhu..

caki: ooo takleh dah eh? ingatkan leh gune sampai bebile :P

Ann said...

hah,aku ok je nk tgu smpi kau beranak 1.:))

:: iera :: said...

hahahahha..setempek kene kat muke!