Monday, November 17, 2008

the long awaited pie.. :P

hehehe..
ann, familiar tak dgn ini?



ini adalah cottage pie..
yang resipinye aku mintak kat ann & is..
which dah lama dan dah berkurun aku simpan..
muahahahah..
dr minggu ke bulan kununnye nak try buat..
tp nak makan tahun dah, tak terbuat² gak.. :D

tp sabtu lps, bile ijoy ngidam nak makan spaghetti..(eh..aku ngandung ke, dia yang ngandung nih?)
aku terus bertekad nak try gak pie nih..
tp resipi dia aku dah edjas² sket..
ikut tekak ibu mengandung jugak laa kannn :P

nmpk pelik tak pie aku tu ann?
sbb aku tak jumpe loyang kecik..
last² topping dia ala² segan je nak tutup sume isi pie tu..hahaha..
tp sedaye upaye gak aku tarik situ sini..
maka begitulaa akhirnye rupe pie aku..kehkehkeh..

tapi walaupun rupa pie nih mungkin tak sama dgn rupa pie yang slalu ko buat tu ann..
ia tetap boleh dimakan dgn jayanye oleh seisi keluarga.. :P

4 comments:

suya said...

setap!

ina said...

nakkkkkk

:: iera :: said...

suya: setap..setap..hehehe..

ina: hehehe..meh dtg rawang.. :P

crookert said...

janji jadik..ikut suka je ejas ra.takde hal!!