Thursday, April 16, 2009

salam dari perantauan

balik2, earth hour..
balik2, earth hour..
nak biar blog bersawang ke?

mungkin itu yang kamu omelkan? hahahaha..

aku tidak berkesempatan..
kerana aku sedang bercuti..

aku kan mmg suka berjalan..
tgk je laa tahi lalat besau kat tapak kaki kiri aku ni..kehkehkeh..

minggu sudah, kami sekeluarga bercuti ke Melbourne..
7 hari, (Sabtu 4/4 - Jumaat 10/4)..
balik rehat sehari setengah, (isnin 13/4 - sabtu 18/4) aku di labuan atas urusan kerja..
(ye, pada saat entry ini ditulis, aku berada di labuan ye..sedang di dalam bilik meeting, keseorangan tanpa teman kerana colleague aku buat kerja maintenance di bilik server)

itulah penyebab kebersawangan blog ini..
harap maklum..

nota kaki:
tunggu report percutian dlm next entry ya..
esok ke..dlm minggu ni ke..minggu depan ke..bulan depan ke..muahahaha..
taaaaa..

6 comments:

suya said...

selamat hari raya anak perantauan....~bekgron dendang perantau~

intoxicated-catastrophe™ said...

Wallawehh! Jangan ke luar negara jer.. bes bes.. aku ni asik merentas negeri je iera.. lalalala.. janji enjoy~~

@t00neY r00neY® said...

yeppi holi holi day leh ko nih...

bersawang xpe...jgn ber pijat/ber virus..takut aku

a thirah i m said...

yes!
jumpe pon blog kak ira..
thanks to 'blog bini aku' kat blog abg ijoy..
kikiki!

and..dis is layout blog tira befo dis...

heheh!

cepat entry melbourne!

=-)

:: iera :: said...

suya: owowowwooooo balik kampung...owowowwowooooo balik kampung....

mas: heheh wokeh pe rentas negeri..lama2 nti rentas negara yeee..heheh..

atun: hehe..kalau berkulat/bervirus ok jugak tu..ada alasan tak leh nak update..muahaha..

tira: aisehhh..lom sempat2 nak update entry ni..nti ye :)

intoxicated-catastrophe™ said...

wah. tahniah~ da ngandung lagi :)