Thursday, July 30, 2009

sebab musabab..

reason aku bg dulu kalau tak sempat nak update blog..
"tade masa nak update..aku sibuk ngan keje office.."

bukan dulu je, skrg pun masih & tetap akan sibuk..
selagi namanya berkerja di dalam "project based", selagi tu laa hidup pekerja tegar macam aku takkan penah aman..

tp skrg mmg akan jadi lg worst..
sejak dua menjak ni, line internet kitorang adalah sangat kasihan..
untuk menyelamatkan line yang dah nyawa² ikan, pihak bertanggungjawab telah melancarkan serangan balas dgn mem'block' website² yang disyaki bandwidth utilizationnya tinggi..
salah satunya adalah BLOGSPOT..
(masa awal² dulu, Maybank2u ngan Cimbclicks pun mengalami nasib yang sama..huhuhu)

maka jangan harapla blog ni akan diupdate selalu..
sbb selalunya aku akan mmg akan update di office..
sama ada update selepas office hour, mahupun selamba curi² update masa kerja..

so..harapan aku hanya di rumah..
itupun kena amik giliran sebab berebut ngan adik² & laki aku..
untung sabut aku dapat update, untung batu aku kebekuan idea, maka teruslah tido..

sementara aku tengah ada peluang nak update ni, akan aku gunakan sebaik mungkin..
dan untuk lain kali, aku akan cuba untuk berebut dgn lebih gagah lagi..
aku akan gunakan kuasa veto seorang anak sulung..
"hmm..aku kan kakak.."

1 comment:

intoxicated-catastrophe™ said...

aah.. kita kan kakak! hahaha