Monday, December 10, 2007

just cant resist!

jay, kalau ko still ingat..
ada one time kite jenjalan kat klcc..
and nmpk ada a girl pakai kasut nih..
aku rasa aku ada tunjuk kat ko..
tp tatau laa ko sempat tgk ke tak how gorgeous kasut tu..hiks..


well..ive been looking for that shoes..
tp tade laa plak ternampak kat mane2 sports section..
finally..
masa jenjalan kat midvalley..lps tgk the Golden Compass..
yeay! found it!
heheh..

memula pikir² gak..
nak beli ke tanak..
sbb rasanye dlm 3 bulan kebelakangan ni, ive bought more than 10 pairs of shoes dah..hihihi..
tp bile pikir² balik, all those shoes tu sesuai dgn event2 tertentu..
tp kasut yang nih..hmmm..
senang cite, ada byk sbb laa nape aku beli jugak akhirnye..
1) aku lom penah ada this kind of shoes..
2) mmg dah lame aku cari..
3) dihasut dgn jayenye oleh encik ijoy..
4) my fave kaler lak tu..
5) yang paling aku suke..ada less 50%! hahaha..
6) aku takut nti aku menyesal di kemudian hari..(been there, done that..mmg menyesal-lah!)

hehehe..i think i need a BIG shoe rack for all my shoes laaa...
skrg nih, boot keta aku menjadi salah satu tempat penyimpanan kasut2 itu..
sket ari lagi, aku buleh konpius which shoes to wear with which attire..
pastu end up i'll be wearing the same shoes jugak akhirnye..hahahahaha..
or should i make a schedule? hihihi..

8 comments:

jay said...

arrrr..its gorgeouesaaa!!!
mcm penah nmpk gak org pake.hermm..
mebe u did pointed out to me the shoes tp tk hengat la bebe.hikhik

eniwei..when it comes to 50% less..
u jes hav to hav IT!!

Nurhana said...

ijoy hasut je? bayor le skali..apa daa..
anyway..jgn simpan kasut dlm kete..unless kete nko sentiasa dibawah lindungan bangunan..hahaha. tgh hari panas..kasut rusak nnt..huhuhu..

:: iera :: said...

jay: yep..lebih ekonomi..hahaha..

ana: ijoy dah bayo bende lain..heheh..
tp tu ah..bile simpan dlm keta tu senang nak tuka2..ngehngehngeh..

is said...

haa.. btul la tu.. ijoy nk kene byr hantaran ko.. mas kawen lg.. kekekekek..
err.. mmg cun kasut tu.. pssstt.. bday aku bln ni tau.. ehemm ehem :D

:: iera :: said...

is: hahahaha..
to is, selamat hari jadi..semoga pjg umo dan murah rezeki slalu..
(ehem..cukup tak wish je? :P)

Ijoy said...

wah wah wah, is dah mule bersuare. Aku dengo ko psiko mcm² kat iewa ekkk. hehhehe.

is said...

aku bukan psiko.. aku cume luhur.. :D
iera.. aku xnk wish yg tu.. aku nk toyota wish

:: iera :: said...

muleh muleh..ckp je nak kaler ape..
nti aku bg gamba dia..heh..