Wednesday, December 19, 2007

only shop when it is competitive! :)

smlm jumpe jay..
wahhh..rasa lama gile tak jumpe..
almaklumlaa..sejak² keje dah smakin jauh dr kl nih...
susah tol nak janji kua sane sini..
kalau dulu, rase nak kua, kua je..
takyah nak tgk² keadaan..
sbb office memasing cam connected by the rail jek..huhuhu..

she just got back from cuti² Singapore..
wanna meet her sbb dia nak pass the "thing" that she bought for me..
lgpun, ada cite nak detail out..huhuhu..
so we met kat midvalley..
dan sessi lepak terjadi di Carl's Jr.. :)


yang keychain tu is a souvenior..
but the bag, aku kirim..hahahaha..
i said "ko carilaa any sling bag..sumthing like ur MNG bag.."
and she got me this!! pepel!! i sooo looikeee!!
its puma's!
which can be matched ngan my new puma shuzzzz..hihihi..

lepas mkn, saje la kitorang g browse thru puma shop..
and the price is awaayyyy lower than here..
kirenye berbaloi laaa beli kat sane..huhuhu..
thx jay darl! :)

sooo bile shopaholics meet, u know what to expect kan!
when the shopping-mood comes, we were like "gotta do what a gal gotta do.." heh..
we shop until kedai tutup! hahahaha..
tak penah aku tgh try baju, lampu dah tutup separuh..
sibbaik aku tak menjerit je..sbb ingatkan blackout..
bile tgk jam, baru pasan dah nak 1030pm rupenya..kehkehkeh..
bile dah camtu, kitorang just grab and pay..
and went out thru that half-closed door.. :P

hasil belian :D


oh ye..word for the day: "COMPETITIVE!"
pricing nyeh sangatlaa menggiurkan..
sbb tu susah sangat kami nak kua dr MNG tu..hahahahaha..
sibbaiklaaa kedai tutup..
kalau tak, tatau laa bape helai lg yang kitorang nak sambar..hahahaha..

7 comments:

jay said...

kahkahkah.....
its a girl thing!!
tapi tu a.
cashier yg buduh.
baru keja kt MNG da belagak ya amat..uwekkkk!!!

:: iera :: said...

aah..aku lupe nak mention pasal cashier yang amat belagak itu..sbb happy dapat outfit bawuuu..hahahha..

baru keje kat MNG..
kalau keje kat Coach ke..LV ke..tah cemane pulak laa dia treat customer! buduh!

jay said...

sbb tu layak keja kt MNG je.
huhu..nk soping COACH pegi kt Pavilion.
salesgirlnye baik2 belaka..
ahahahhaahahahah...

atune said...

sib baik aku keje kilang...kalau x mesti kene kutuk ngan org2 cam korang...ekekkeke

:: iera :: said...

weh kitorang bukan kutuk sesaje..
its not WHAT u work..
its HOW u work..

senang cite, jgn cari marah orang laa..huhuhu..

kalau keje elok2, tade sape nak kutuk, aight?

jay said...

ye betol2.kami pon soping di FOS jugekk..baloi mmg bebaloi..
tp kami lagi suke guna word competitive.

Ijoy said...

Tak abis² ngan keje kilang die. Basi dah la modal tu. Cite mcm la keje kilang tu tade duit. Umah ade, kete ade, tah ape lagi tak cukup aku pun tak tau. Emo lebih pulak...