Friday, January 25, 2008

bile message tak sampai..

beware when u put any status msg..
whether on your YM..or GTalk..or MSN..atau ape² laa yang sewaktu dengannye..
lg² bile orang tak paham ape yang cube korang sampaikan...ekekeke..

sbb happened kat aku arini..hahahah..
last² aku kene explain kat sorang²..

memula aku letak status aku: "aku nak g BUANG keta aku..hahaha.."
tu adalah sbb aku nak mocking ann..

ann tanye aku.. "ko nak g BUANG keta kan?"
padahal dia nak ckp "ko nak g alih keta kan?"
"alih" ngan "buang"..
jauh kannn ko TTD ann!! hahahahahhaha..

pastu ianye mengundang soklan demi soklan dr pembace² status tersebut..
antara soklan²nye..
1) nape ngan keta ko? ade problem ke? - akmal
2) ko jual keta ko eh??? bape ko tolak?? - hairil
3) nape nak buang keta???? - ilyana

hahahahahhaah..mmg lawak soklan² mereka...
sungguh menceriakan hariku..kehkehkeh..
si hairil siap ingat aku nak jual sbb nak buat belanje kawen..hahahhaha..
tidak korang, tidakkkk!!!
gile ape aku nak jual keta tersayang aku tu.. :P

makanye aku terpaksa explain ia adalah untuk mocking ann..
aku ulang, mocking ann!! hahahaha..

last² aku terpaksa edit status aku: "ann, aku dah BUANG dah keta aku..hahahahhaa.."
aku harap org paham laa..
tp aku rasa akan ada lg yang tanye pasnih..
sbb tu laa aku blogkan mende ni..
senang aku soh dorang refer sini je..hihihi..

5 comments:

ann said...

alah,for the sake of updating ur blog..bwekkkkkkkkkkkkk...hahahaha..tak baik menganiaya aku yg sakit nih..hahahahah...

:: iera :: said...

hahahahah..
aku kalau part nak mocking org ni mmg cepat aku update!! hahahahaha..

ok ok..shiannnnn dia...saket yeee...
nti balik umah, rehat byk² tau..hihi

Hairil said...

apasal laaa HEITECH hire DBP staff nie suruh buat programming .... patut suruh buat validation word contract2 heitech.....

yanailyana said...

aku saja jer buat2 x faham.. sajer nak buat modal gtalk dg kau coz kau kesepian since abg kau bentang sejadah kat masjid hehehehe

:: iera :: said...

hairil: hmm..sile berjage² ye..programmer a.k.a DBP bergerak..heh heh heh..

ilyana: elehhh..buat² tak paham kununnn :P