Monday, January 14, 2008

bile Tuhan bayar cash..

adalaa orang tu kann..
mocking aku tak hengat kat blog dia..
bace title dia je dah cukup menusuk kalbu..
tp apekan daye, aku redha je..
sbb mmg aku cuai kann..hahahaha..

pastu tetibe gtalk aku popup..
masa tu status gtalk dia "to gym.."
dia kate "babe..tuhan bayar cashlaa.."
aku dah start gelak..
sbb aku mcm dah leh agak ape yang blaku..

agak² korang ape ye yang blaku?

hahahahahaha...
dia nak g gym..
tapiiii...
dia pun tak bawak kasut jugakkkkkk!!!
hahahahahaha...
adehhh..saket perut aku gelakkkkk...
hahahahahaha...

tu laa ann..(oops!! termention name pulak..ekekeke)..
sape soh ko bukak pekung di dada..
aku mmg tunggu peluang je nih..
hahahahahahhahahahahahhaa..
jom laa korang..
kite gelak sesame jom...
hahahahahahhahahahhahahha..

ni mmg entry khas utk ko ann..
kite bukan saje perang mocking di email..
skrg kite lancar perang mocking di blog pulak...
hahahahahhaha...

p/s: ade sape brani nak mocking aku lagi tak? hahahahaha..

6 comments:

Hana said...

tp iera..hang punyer lg klasik..siap gaduh pasal brand selipar icha tu..x tahan..lol

atune said...

hakhakhak...
aku gelak sket jer le...
mana tau..satu hari nnt...
akan terkena blk ker...

ann said...

buat baik dibalas baik,buat jahat jgn sekali.hahahahahahahah...setan nurrojim tau....bencik akuuuuuu...aku terus balik umah semlm kol 630 tuh..hahahaha..tertekan aku tgk gym yg cam 50 tapak je nk smpi,tp takleh pg plak...:))

:: iera :: said...

ana: hahahaha..ijoy yang start dulu na..

atun: heh heh heh..jaga² haaa...

ann: hahahahahhahahahhahahahahha.. sampai saat ini aku maseh gelak sambil menahan perut yang semakin senak..hahahahahahhahahaha..

Ijoy said...

Hahahaha. Nasik briyani INSAF tu. waduh waduh. lazatnye. lebih lazat bile org belanje. hihihihi

:: iera :: said...

ala yang..kasi can je tu..saje je suke blanje orang..
(dlm ati: benci laaa..asek kalah bet je..haihhh..)