Saturday, February 16, 2008

limited day out..

td g tgk Jumper kat GSC, OU..
jalan cite wasnt that bad..
kire best laa sbb leh teleport anywhere..hahahhaa..
aku suke masa part dia teleport while driving keta lelaju tu..
i wish i could do the same thing..hihihi..
sure tade masalah aku nak g & balik keje..
plg penting, takyah nak rush pepagi..
leh bgn lmbt2 selalu..muahahahaha.. (oih iera!! what happen to ur resolution?? :P)

this is my partner in crime..miss atune..
masa ni dah abes muvi pun..
saje je nak capture twin seat yang best tu..
mmg sangat selesa-lah! hehehe..
selingan:
plan asal beli twin seat tu adalah nak tgk dgn cik abang..
saje laa nak try twin seat plak kann..
malangnye cik abang ada hal yang tidak dpt dielakkan..huhuhu..

masa tgh snap picture tu, org GSC tu dtg sound kitorang..
mamat GSC: "tau tak camera atau video cam tak dibenarkan dlm panggung? kami boleh rampas.."
atun: "ooo ye ke bang? so nak kitorang delete ke gamba2 nih?"
mamat GSC: "takpe laa..tp lenkali jgn buat lagi.."
atun: "ok.."
dan kitorang pun blah tanpe rasa bersalah..hahahaha..

bukannye kitorang tatau..
tp still buat jugak..
siap gune flash lak tu..hahahah..

tp td was the shortest outing laa..
sbb atun kene balik awal..
her baby buat hal..kene anta bengkel..
so aku pun tade laa mood nak jalan sana sini..
tp dalam tade2 mood tu, i've bought 2 pairs of shoes! hihihi..

hmm if my shopping mode on, how many will i buy ye? :P

5 comments:

atune said...

sowi laling..my baby wat hall...
tp mmg besh outing same lu babe...
wpon mamat tu ekceli nk hamek camera wa...

let me guess...how many??erm...
no no..not so meni...BUT...
i knoe...
UNCOUNTABLE!!!

jay said...

2 pairs??
wanna seeee plzzzzzz...hikhik

Hana said...

shopping kasut ye..nnt aku tunjuk kan nko 1 kasut nih..kaler pepel..tp x tau la nko suka ke x..heheheh...

ann said...

depends to how big spaces left in ur room.eh takpe..boleh tumpang kotak lam bilik jiji & the gang.wakakakakaka...

:: iera :: said...

atune: hihih..still countable..

jay: hmm..nti i pake ye..hiks..

hana: haaa show me! show me! :D

ann: hahahaha..kotak yang aku tumpang aritu pun still ada lam bilik dorang..kalau aku tumpang lg, sure ngamuk! ekekeke..