Wednesday, February 27, 2008

no more stain-lah!

remember this?

hehehehe..
now its gone!

from this..
masa memula kene..aku sapu minyak..jari tgh berdesing² time nih..

after sometime, dah start tuko kaler..

aku baru pasan time ni yg stain tu its not a darah beku..kat kuku je rupenye..hihi..

yeay!! reaching the edge..

to this..

TADAAAA!! its gone!!

see..
my fingernail dah normal again-lah!!
sibbaik aku tak dengo nasihat-takleh-pakai adik² aku..
kalau tak, sesia je aku meraung bile kukuku kene cabut..huhuhu..

4 comments:

jay said...

wahh ni sejak bile wat koleksen gambi(kannnn da salahhhhhhh) kuku neh?????
errkk.."gambo" tu semenanyehh..hihi

ann said...

gambi² tu iera amik sbb nk tunjukkan transformation.kekekekekeke...Jay,agak2 la nk kene mock kat blog org kan.hahahaha...ra,ko tak rasa adik ko nk dajal ko ke ngan mencabut kuku ko itu?kekekke...

Ijoy said...

wahhh, kuku sudah santek a ni ye...Hahaha

:: iera :: said...

jay: hihihi..sejak tgk stain tu makin naik ke atas..
sealiran dgn penumbuhan kukuku itu..hahaha..

ijoy: ye yang..now u see..now u dont! ekekkee..