Friday, September 19, 2008

insaflaa setiap ramadhan..


rabu lak bbuke kat insaf..(again!! hahaha..)
dah mcm annual Ramadhan event lak ngidam bbuke kat insaf..hiks..
muke yang sama..tp kali ni tade zaid, ganti ngan pari, kawan kitorang kat smidec.. (read: this)
yang bezanye tahun ini set Ramadhan mereka sudah naik harga..18nett each! pehhh..
dan tiade lg scene yang menyayat ati..heheh..

it wasnt properly plan pun..
plan asal just bbuke bertiga..aku, ijoy & pari..
mamat ni skrg kene bbuke sorang²..(siann dia..sbb wife kat kg cuti bsalin.. :D)
tetibe tingat jay mmg berade di area jalan TAR tu..
so mmg tiada belas kasihan, kami tarik dia skali..hihihi..

pastu while chatting dgn ann..
dgn sangat cepat, sangat impromtu juge..
dia membabitkan dirinya, juge diri ana..hahaha..
maka booking yang asalnye hanye utk 4 org..
telah ditukarkan menjadi 6..
dan secare tak langsung juge, kami ditempatkan di meja hujung skali..
hanye beza 3" dengan sinki membasuh tangan..
mungkin meja itu sahaje gamaknye yang muat utk 6 org..hmm hampehhh!!

pastu juge seperti tahun sebelumnya..
lecka² menjadi tujuan selepas bbuke..
lepak makan eskem sampai Sogo nak tutup..hahaha..


nasi beriyani ayam madu..aihh sedapnyeh!
mmg bhantu laa nasi beriyani dorang nihhh..
sampai skrg terasa² lg ayam madu dia..
nak lagi!!!

note:
entry ni dibuat dlm keadaan tergesa²..
tah ape² aku cite..
ianya hanya atas dasar utk mengupdate blog.. (supaye tidak di sound lg.. :P)
dan entry ni ada gamba yang aku nak letak..
tp aku tatau aku letak katne..
nti aku post laa bile aku jumpe ye..heheh..

*** edited ***
ni haa aku dah jumpe gamba..hahaha..

2 comments:

missjaye said...

hehe.tegesa2?bloghopping ka?hihi

:: iera :: said...

hahaha tidak...sbb nak pablish yang the next entry tu..tp entry yang ni lom siap2 lg..hahaha..