Monday, November 19, 2007

we've made it..finally!

disebabkan kukuku itu..
aku dah lupe nak update pasal aktiviti last weekend aku..
sume kuku pepel punye pasal..
hmmphh..

ok last saturday aritu..
finally!! jadi jugak ke Eye On Malaysia.. (walaupun ada laa org tu dgn yakin ckp "Eye of the World" hahahahaha..)
ye laa..that thing will only be here for a year..
ujung tawun ni kan dah nak bukak balik..
soo..kami pun tanak laa ketinggalan kannn..
nak merase laa gak..
ape best sangat ke naik gondola tu..
lagipun, lame dah plan..
as early as mende tu dipasang di Titiwangsa..ekekeke..

dgn maskot..masa ni ana lom sampai..

tp sbb byk lg mende2 lain yang berlaku sepanjang jalan..
makanye plan itu ditunda dr minggu ke minggu..bulan ke bulan..
akhernye..sampai one day, bile tgk balik kalendar and re-check all schedules yang bakal berlaku, utk minggu2 akan dtg..rasanye takleh nak tunda lagi..
starting next week, akan byklaa undangan2 ke majlis kawen kawan2..sepupu sepapat..dan sebagainye..
which mmg susah nak kumpul rakan2 seperjuangan ni sume skaligus..
so dgn gigihnye, cik goganizer telah berusaha mengaturkan rancangan "mari bergondola bersame cik atun" kehkehkeh..
thanks so much babe..
for all the effort u've put on it!
for queuing-up to buy the tickets in the morning..
for keeping us informed..
for making it a must-go event..
thank u, laling! :)

walaupun aku rasa tadelaa best mane pun...
sbb mlm, gondola tu berkabus..
so yang nampak hanyelaa kabur2 sahaje..huhuhu..
tp atleast, kami berjaye juge laa naik setelah sekian lame merancang...muahahaha..

by the way, rupe2nye itu juge adalah utk celebrate ana..
she's leaving for a 2-month training (1 month in Southampton, UK and another month in Hamburg, Germany)
aku pun baru je tau masa kat EOM tu..
padahal aku ngan jay elok je lepak ngan dia masa jumaat sebelum tu..
and she didnt mention a bit! huhuhu..
reason dia: "aku tanaklaa mention awal2..takut kang tak jadi.."
hehehe..kitorang paham naaa.. :)

7 of us..aku pun tatau nape gamba ni begitu artistik skali :P

nway, all the best ok!
we've already missed u!!
rasa kosong je masa main futsal ahad tu..
walaupun gelak tetap gelak..
walaupun main di tempat jajahan baru..The Cage, Endah Parade..
walaupun ada tambahan orang baru..
but we are still missing something..
cant wait for ur return in mid Jan!
take care, dude!
i wish u'll be fully trained ye..
balik nti train kitorang plak..hihihi..

4 comments:

atune said...

mmg hampeh gondola tuh...tp at least dah merasa la kn...
aku pakse smua g...padan muke korg..muakakkakka

jay said...

tak kesa a tu seme.
janji kite bepergian besame2..
yeayyyyy!!!

Nurhana said...

ye la..ade org tu bercinta@berdua2an atas gondola..hahaha..
hi guys..sorry x upload gambar lg..need to settle down 1st..sejuk woorrrrr..
i miss u guys too...futsal..mamak..karaoke..huhuhu...

CresceNet said...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.