Tuesday, October 07, 2008

awesome workplace!

aku penah cite kan pasal my new project site where im working now?
korang nak tgk tak betape bahagianye aku duduk di situ?

tadaaaa..inilaa tempat saya..

mari kite lihat pulak keseluruhan bilik..


hmm..
duduk di bucu meja.
tiada space yang cukup.
tiada tingkap.
tiada cubicle.
tiada privacy.
sangat membahagiakan..
kan??

oh saye lupe..
consultant2/staff2 kat sini ditempatkan dalam dua bilik meeting..
saye kini berada di bilik ke 2..
tp soon akan berpindah ke bilik 1..
which lagiiiii laaa membahagiakan..
kerana..
saya akan duduk mengadap dinding.
dalam keadaan lampu yang agak malap.
dan duduk sebaris..macam cyber cafe woo..
wow! ia membuatkan hari2 sy berasa sangat teruja utk datang berkerja.
sekian.

7 comments:

missjaye said...

woww!!!tiada bucu!!wow..mmg "bahagia"..ade space nk letak siku tak?hahahhaha

:: iera :: said...

tiada jay! letak siku kat lengan kusi je.. :'(

Ann said...

OMG!i rest my case.marilah pindah ke tpt saya.enuff table for both of us,even when(if) u pregnant.i mean,when u getting bigger..kawan²,jgn speku iera.hahaha..

suya said...

wahhh bunyik amat menarek sekalik.......g opis cam g cc...

:: iera :: said...

ann: hahahhaa..i wish i could!

suya: ye..ari2 saye g cc..marilah join saye! bestttttt!!

chucky said...

hahahahhhahahaha
baek keje dari umah

yus said...

iera kira ok lah tu....aku ni duk menghitung hari membayangkan camana lah umah opis aku kat hospital n kat ward tu.....arghhhhhhhhh.....