Friday, October 24, 2008

now & then..

aku dah stop beli magazine pesona pengantin..
since dah tade ape yang aku rasa nak dijadikan panduan atau rujukan..
ye laa..zaman tu dah lepas kan..

tp bile aku received call dr ilyana..

yana: "beb..baju ko masuk magazine.."
aku: "ye ke? magazine bulan bile?"
yana: "bulan november..tp gaya ikatan tudung ngan tiara ko tak laa mcm dalam magazine tu.."

hahahhaa..
sebenarnye kann, last week masa nak temankan ijoy g gunting rambut..
aku dah singgah kedai jual mags² nih..
nak cari bahan bacaan sementara tunggu asbenku melunaskan hajatnye itu..
tp lps belek², tade ape yang menarik selain magazine pesona pengantin..
tp lps pk² balik, buat ape aku nak bazir duit beli mags tu lagi kann..
better laa carilaa mags lain pulak kann...
macam keluarge ke..pa ma ke..hahahhahaa...

tp kenyataan ilyana tu menyebabkan aku eager nak tgk sendiri..
yelaa..baju tu aku yang design sendiri kann..(walaupun bukan aku yang jahit baju tu pun.. :P)
walaupun aku ikut sket² design baju dlm magazine indon..
tp telah dialter situ sket sini sket designnye oleh aku & en. mail.. (sbb dlm magazine tu baju tu seksi okkeee..nti larila konsep pengantin muslimah kann..kehkehkeh..)
(read: this)
soooo..
td aku beli jugak magazine tu akhernye..hahahaha..

ni waktu kitorang pakai on 9hb august dulu..


dan ini dalam magazine pesona pengantin, edisi november 2008, pg 64..


hihi..
walaupun aku tak pakai tudung ala² gipsi mcm tu..
walaupun tiara aku taklaa sehebat tiara yang model tu pakai..
walaupun bukan kitorang yang masuk magazine tu pun..
tp banggelaa jugak kann..
sbb en mail pilih baju yang aku sendiri design utk masuk magazine..ngeee..

terasa mcm nak ubah profession lak..
agak² kalau aku jd designer, lepas tak?
muahahaha..

6 comments:

chucky said...

wahh,nnt ekin kot pakai baju tuh time kawen same maawwwwwwiiiiii

~ mzznana ~ said...

wah....mmg bangga tuu...
nak nak kita yg design kan...
cantik gak ek kaler ni...
baru kawen ke..cograt dear..
(adeehh..dah lambt kot..haha)

@tune® said...

nk tukar profession?
erm...
surirumah??

missjaye said...

agak2 ko bole tk design baju kawen aku?hahahhaha..

suya said...

samelah!!huhu buleh raa nanti aku kawen ngan aqasha tlg designkan masehhhh

:: iera :: said...

caki: wahhh..cemana ko tau..ko PA baru mawi ehhhh...

mzznana: hihi..dh nak masuk 3 bulan dah nana..nway, tenkiu² :)

atune: surirumah takleh laa beb..kang aku lg gemuk..makan tdo makan tdo je..muahahaha..

jay: sure²..muleh punyee..bgtau je konsep ape..hihihi..

suya: buleh..no hal..kawan²..mmg aku tak caj lebih²..hahahaha..