Thursday, October 09, 2008

hopeless!

eiiiii...marah aku tau..
dr smlm laptop aku buat hal..
buatkan browser aku jd weng..
sume page yang bukak, setting dia lari..
font type, font kaler, background kaler, kotak2..
sume lariiiiii!!!
eiiiiihhh!!!!

dia kate cache full, aku dah delete cache..
dah delete sume mende yang dia soh delete..
temporary ie files ke ape jadah sume tu..
tp ia tetaplaaaa weng!!!!
ko nak ape ni haa??

sampai aku nak update blog pun, not even one icon is available to use..
apekah??
dah tu cemana aku nak upload gamba, letak link dan sebagainye???

pastu macam smlm..
aku try laa upload gmba raya thru picasa..(ye laa..dah browser takleh nak guna kannn..)
pun sengal jugak!!
tak lps2..slalu tu ok jek..
dgn laptop ni laa gak upload pun..
eiihhh mmg menguji kesabaran betul laa..
sampai laa waktu nak balik aku try tau..
tah nape, asek failed..
nak upload satu2 kang, sampai lusa tak abes..
%*7$@!!
sian ann..lame tunggu gamba raya aku ye..hahaha..

pastu balik umah, aku try upload skali lg..
alhamdulillah ok..
kalau tak, mmg dgn picasa2 tu aku banned skali..
termasuk laptop nih..

so korang leh check kat picasa aku ye..
sorry, aku tak dapat nak link kan..
as i said, browser aku nih is still weng at the moment..
icon nak buat link tu is currently missing from this editor page..
errghhh..macam2 laaa...

tp yang aku pasti, lps aku buat cleaning smlm laa ni..
tetibe start jadik camtu..
tp regular cleaning jek..
sama cam aku buat sblom2 nih..
tp tak penah laa pulak dia jadi sengal sampai camtu...
heiihhh..ada jugak aku format laptop ni kanggg...
tp barang byk!!!!
&%^@!*^%#*!!!

4 comments:

missjaye said...

ni mesti laptop cam ayam kampung!!hey laptop, jgn kasik puan iera marah la.

chucky said...

buang aje,

Hitokirizero said...

ko pki I.E ker, try laa pki mozilla ker opera ker..sure takkan weng..wa ga ga

:: iera :: said...

jay: ini laptop usang..dr tangan ke tangan..tu yang jadi camtu.. :(

caki: kalau rete aku, aku tau ape nak buat..ni rete opis :(

sham: nak download mozilla atau seerti dgnnye pun tak lps..so cane???