Thursday, October 09, 2008

meet my leonardo da vinci in the making :P

aku rasa laptop ni dah back to normal..
sbb kejadian2 pelik dah semakin kurang..(i hope!)
haaa tau takut kene format..hahahaha..

ok entry ni pasal lukisan anak cousin aku..si Aish..
aku jumpe atas meja masa beraye kat umah angah..
hihihi..
sangat berbakat tau budak ni..
masa depan cerah..
silap2 leh ganti pelukis2 komik skrg..
walaupun bahasa yang digunakan agak-susah-nak-paham-pada-mulanye..kehkehkeh..
tp kreatif!
kalau korang tak dapat baca, or tak paham, meh sini aku translatekan ye..

1) Atumon
* nama saya ialah Atumon

* sejenis dinasaur yang berkuasa Api dan batu Api

* yang benar: Akmal Faiz







kuasa api & batu api okkee...
kuat tuuu..hahahaha..

2) Wildmon
* 30000 yang lalu

* sejenis dinasaur kepala keras dan berat 300 Paunds

* nama saya ialah wildmon

* yang benar Akmal Faiz





Paunds = pounds..
dia baru nak belajar ejaan english..
haa kan dah sebijik2 dia eja..hahahaha..

3) Tolemon
* sejenis dinasour yang berkuasa Alitrek dan berduli

* nama saya ialah tolemon

* yang benar: Akmal Faiz







hahahaha..yang ni yang paling kitorang tak tahan..
korang tau ke ape Alitrek tu?
puas aku pk..ingatkan mmg ada kuasa yang nama dia Alitrek..
rupe2nye Alitrek tu ialah elektrik..kehkehkeh..
yang "berduli" tu aku rasa dia nak tulis berduri kot..hahahah..
aish..aishh..

tp dlm tiga2 aku paling suke lukisan yang ni..
sbb cara dia main dgn kaler tu unik!
according to his mom..
lukisan2 tu mmg dia lukis sendiri tanpa tekap kat mana2 lukisan lain..(hmmm impressive!)
sbb mmg budak tu penuh dgn imaginasi..
suke melukis tah ape2..tp blaja malas..hahahha..

takpe laa aish..
kalau leonardo femes dgn lukisan mona lisa dia..
mana tau..aish leh femes dgn dinasour alitrek aish nih..
kan?
atau nak sedap lagi, kite tuka nama jadi "Aish da Alitrek"...
okeh?
hahahahaha..

6 comments:

chucky said...

sib baik tolemon,kalu telomon,argh sudahhhh

missjaye said...

kiut oke die.kiut sangat.adehhhh ini sangat kelakar!he mmg talented kiddo.

atune® said...

dinasor jer die lukih?sawah padi n perspektif??

:: iera :: said...

caki: sibbaik ejaan camtu..tapi kalau dia eja telomon pun, ape dia kesah..dia reti pun idak ape mendenye..hahahaha..

jay: yes indeed..bile kitorang gelakkan dia, dia leh jawab "haaa..gelaklaa sampai bile-bile.." kahkahkah..

atun: aku rasa dia lom berminat dgn lukisan perspektif..hihi..

Ann said...

lawa ah dia lukis.kemas gile..i cannot do that...hihi..

suya said...

wahhhh veli the implesive!die akan mengexplosive kan donia perkatunan!siyes..