Friday, October 31, 2008

im resting..but actually not really resting..how?

ok pale otak aku rasa numb..
sbb dah 4 ari aku dok umah..
hmm i mean, ari² pun aku dok umah..
tp ni dok umah sehari²..
senang cite, aku dah mc 4 ari..start selasa aritu..
kire campo senin cuti deepavali aritu, genaplaa seminggu aku cuti..

ok ok..
korang jgn pk bebukan..
aku tak saket tak ape..
tapi..
aku diarahkan oleh doktor utk dapatkan rehat yang cukup..
dia ckp bdn aku is too weak..
and its not good for early stage of pregnancy nih..
so aku takleh buat keje berat..
takleh pk berat²..
bukan badan je kene rest..otak aku pun kene rest sama..
hmm that is why im having my own sweet time..resting at home :)

tapi..
penat gak cuti lelama nih..
part best tu bile takyah nak rushing bangun awal²..
part tak best, bile ive been thinking bout my work yang pending..lps abes mc nih..
haihhhhh...
otak ni takkan benti berpikir kan..so cane nak bg dia rest?

ape² pun, korang doakan aku eh..
we've been thru a lot since the day i knew im pregnant..
tp tu biarlaa aku simpan dulu..
keep the best for last, kan? ;)

oh btw, today is miss jay's bday..
happy birthday, darl!
hope u'll have a blast!
mmmuuuaaahh!!

3 comments:

chucky said...

aku kalu coti,
sure aku syiok punyeee
macam2 leh bikin baekk punye

missjaye said...

ohooho tengkiu darl!u take care of urself kalu dokter da kate gitu.rehat sajela.early stages byk benda kena jaga.

:: iera :: said...

caki: kalau cuti & aku boleh buat sesuka ati, aku pun sukeee..tapi ni sbb kene berehat..arrghhhh..penat! penat berehat! hahaha

jay: yep..hv to obey his order huh? :D