Monday, October 29, 2007

exhausted-yet-fun weekend..

isnin..
pehh..mmg paling malas laa nak g keje..
sbb kene bangun awal..
pastu paling tak best bile nak ngadap bos-yang-bapak-bossy-walaupun-pangkat-tak-tinggi-mane..(u know who..)
haihhh...malasnye!!
nak cuti lagi!!!

tp last weekend ialah weekend yang memenatkan..
sabtu je aku ada 5 jemputan openhouse..
tp aku larat g 3 umah je..tu pun dah sampai mlm..
dr umah kwn aku kat rawang, pastu g ampang, then g shah alam..
tau² je laa sabtu kannn..gile jem!! lg² area ampang..
bile tgk mcm tak sempat, so aku decide nak g umah mereka² yang mmg aku dah janji nak dtg..
lagipun, mmg dah lame aku tak jumpe dowang nih..
pehh gile penat..penat makan! hahahahha..
aku tak penat drive..sbb ada yang sudi drivekan..ngehngehngeh.. (thanks ye, abg :))

pastu ahad plak, umah ana..(akhernye..berjaye juge kami menyebabkan ana "membuka umah"nye..hihihi..thanks na! kenyang banget!)
tu laa satu²nye umah yang aku g..
ada lg satu jemputan..tp kat banting nuuunnnn..
takpelaa kannnn...tak sanggup rasanye..hehehe..
walaupun satu²nye umah, kami lepak mcm dah boleh pegi 2 umah..hiks..
dr sbyg zohor..sampailaa asar..sibbaik tak maghrib skali...muahahaha..
mak dia kate "selagi makanan tak abes, jangan balik.."
hehehe..mintak ampun, makcik, bukan tanak abeskan..dah takleh masuk dahhh..
pastu mak dia siap tapaukan sorang² mempelam dpn umah dia..
dah laa bg makan, bg buah lagi..mmg terima kaseh byk² laa makcik ye..
tawun depan bukak umah lg ye, makcik..
takpun, haaaa...
mungkin tawun dpn ana akan buat openhouse di "umahnye sendiri"?? heh heh heh..

kami yang mengadap rojak buah yang sedap banget!

oh ye..saje nak highlight..arinih last day aku posa!
esok aku dah raye...bbayar sudah posa2 ku...alhamdulillah..
esok dah boleh start mkn balik..yeay yeay!! i sukeeeeeee!! hehehe..
mcm² foods aku dah list dalam pale otak aku..
nasi kukus..
mee goreng mamak kat foodcourt klsentral..
ayam sambal ngan ikan sumbat bercili...(aku kenal ikan tu dr ann..hahahaha)
dan mcm² lg nih..wallah!!

takpe ira..saba..sari je lagi..
pasni ko leh makan puas²..hihihi..tak sabonyeh!

5 comments:

ann said...

turun 5kg,naik 10kg...:P

:: iera :: said...

hahahahahah..
ann, ko g makan gula skrg!!

jay said...

abg??
ngehngehh..
so schweeettt..*wink wink*

Nurhana said...

thanks ye abg :D
ekekekekeke..
sungguh romantik!
anyway..terima kasih dtg rumah saya :D

Ijoy said...

Hmmmm, la la la. Ermmm, bile nak buat makan² lagi. (Pandainye aku ubah topik) hak hak